Velkommen til en transformativ reise med Odd Sevland, en erfaren sikkerhetsekspert som tilbyr inspirerende HMS-presentasjoner og sertifiserte kurs. Løft sikkerheten på arbeidsplassen, styrk teamet ditt med våre skreddersydde sikkerhetsløsninger og skap en produktiv kultur. Fra dynamiske sikkerhetsforedrag til bransjeledende førstehjelpsopplæring - her finner du et omfattende utvalg av tjenester som er utviklet for å skape tryggere og mer effektive arbeidsplasser. Omfavn fremtiden innen sikkerhet på arbeidsplassen med Odd Sevlands mer enn 20 års uvurderlig erfaring.

Forbedre sikkerheten på arbeidsplassen med Odd Sevlands HMS-ekspertise

Hei, Jeg er Odd Sevland!

I 1996 ble en nær-døden-opplevelse i jobben min et vendepunkt. Jeg innså hvor stor innvirkning mine egne feil og uforsiktige oppførsel hadde, og har siden brukt over to tiår på å formidle mine erfaringer gjennom engasjerende seminarer for å motivere andre til å prioritere sikkerhet, og å innføre gode rutiner på arbeidsplassen. Hør min histore og la meg inspirere deg til å gjøre arbeidsplassen din til et tryggere og mer produktivt miljø.

man in yellow and black vest wearing white helmet
man in yellow and black vest wearing white helmet

Odd Sevland tilbyr et unikt perspektiv basert på personlig erfaring, og gir organisasjonen din praktisk innsikt i hvordan du kan minimere ulykker og skape en sikkerhetskultur.

Hva Jeg Kan Tilby

red fire extinguisher on green wall
red fire extinguisher on green wall

HMS Inspirasjonsforedrag

Løft karrieren din med vårt sertifiserte HMS-lederkurs, som forbereder kandidatene på å lede og fremme helse, miljø og sikkerhet med selvtillit og ekspertise. Bli sertifisert HMS-leder i dag.

HMS for Ledere

Førstehjelpskurs

Få livreddende ferdigheter med vårt sertifiserte førstehjelpskurs. Vær forberedt på å reagere trygt i nødsituasjoner og bli sertifisert førstehjelper. Meld deg på i dag!

Training in HSE

Diisocyanater Sikkerhetskurs

Arbeidsmiljøundersøkelse

FSE Kurs for Elektrikere

Spesialtilpassede Oppdrag

Behersk sikkert bruk av diisocyanater med vårt kurs. Lær beste praksis for sikker bruk av kjemikalier. Gjør teamet ditt i stand til å håndtere diisocyanater på en ansvarlig måte. Meld deg på for å få ekspertveiledning nå!

Sørg for FSE-samsvar! Vårt kurs oppfyller sikkerhetsforskriftene for arbeid med elektriske installasjoner. Årlig opplæring, overvåket av daglig leder, forebygger ulykker. Meld deg på kurs i elsikkerhet i dag.

Løft arbeidsplassen din med Odd Sevlands arbeidsmiljøinspeksjon. Gjennom innsiktsfulle samtaler med ansatte og ledere får du skreddersydde strategier for å forbedre bedriftens arbeidsmiljø. Avtal forbedring i dag!

Få skreddersydde løsninger med Odd Sevlands Customized Assignments. Dra nytte av ekspertisen hans for å få skreddersydde tjenester tilpasset dine behov. Ta kontakt via telefon eller e-post for å få personlig støtte og svar på alle dine spørsmål. Din sikkerhetsreise starter hos oss.

Hva Jeg Kan Tilby